Wilbert Magré improviseert bij DmB

Tijdens de diensten georganiseerd door Stichting Diensten met Belangstellenden hebben we altijd zeer goede musici. Eén van hen is Wilbert Magré die samen met zijn vader Wim Magré de diensten opluisteren ten dienste van de lofzang.
Gisteravond is dit filmpje gemaakt waar Wilbert Magré improviseert met diverse bekende melodieën. Iedere zondagavond, 19:00 uur in de Engelse Kerk, Begijnhof, Amsterdam is er een dienst. Kern van de missie van DmB: Voor God is ieder mens van waarde, zo vertelt het evangelie van Jezus Christus.

De Facebookpagina van DmB is te like-n. Wil je regelmatig updates, berichtjes, filmpjes of andere info zien en lezen, druk op “vind-ik-leuk”.

Wil je meer informatie over St. Diensten-met-Belangstellenden, klik hier voor de eigen website.
Omdat we afhankelijk zijn van giften, donaties en legaten en zoek je een bestemming, dan kun je DmB in overweging nemen voor je financiele steun. Zie voor meer info, klik hier. Want iedere zondagavond gebeurt er wel iets moois in de Engelse Kerk.

ds Robert-Jan van Amstel, 14 oktober 2013