Afscheid van Barendrecht (2) – opname radio-uitzending

Gisteravond heeft “Hart voor Barendrecht” van 19:00 tot 20:00 uur via de (lokale) ether nagenoeg de gehele uitzending besteed aan mijn afscheid als predikant van de Gereformeerde Kerk Barendrecht (PKN). De vooraankondiging kunt u hier lezen (klik).

De internetstream van ExxactFM heb ik opgevangen middels het programma RarmaRadio en hier is het MP3-bestand te beluisteren.
De uitzending begint vanaf 4:01. Er wordt gesproken met mij zelf (eerder opgenomen) en een aantal gasten als Marco van Leeuwen (jeugdouderling), ds Henk-Jan Ketelaar (collega-predikant in Barendrecht) en Anneke Roos (secretaris wijkkerkenraad Barendrecht Zuid-West)  in de studio en via de telefoon.
Tevens wordt wat muziek gespeeld waar ik zelf graag naar luister. Geen opera-fragment, om de luisteraar niet af te schrikken 😉
Muziekfragmenten (de volgorde is anders tijdens de uitzending):
1. “Jij, nog naamloze” – lied van Huub Oosterhuis; muziek: Antoin Oomen
2. “You got the love” – The Source feat. Candi Staton
3. “Groot is de Heer” (Opwekking 267)
4. “Now we are free” (film: Gladiator; Lisa Gerrard)
5. “Gloria” (Paul Coleman)

De link naar de opname: Hart voor Barendrecht (ExxactFM) 26.9.2012 Afscheid ds R.J. van Amstel (bijna 90 MB)
Het kan zijn dat de opname eerst op de computer wordt gezet om daarna te openen of er klinkt meteen geluid.

Leuk als je een reactie achterlaat op mijn blog,

ds Robert-Jan van Amstel, 27 september 2012

p.s. Ook op de website van Hart voor Barendrecht is de stream na te luisteren.

7 gedachten over “Afscheid van Barendrecht (2) – opname radio-uitzending”

 1. Dat is een mooi document geworden zeg.

  Zo zo, een prekenserie voor afscheidsdienst en bevestigingen, dat klink interessant. Welk deel van Handelingen staat zondag centraal?

 2. Was een heel mooi uur, uw werd mooi in het zonnetje gezet! was een warme uitzending we krijgen fijne goede dominee in onze plaats zunderdorp en Amsterdam. Waar we Onze hemelse vader voor mogen danken. We hebben ook erg van de muziek genoten. Dank u wel.

 3. ‘k Heb de radio-uitzending beluistert en ik heb je eigenlijk nog weer beter leren kennen. De uitzending geeft denk ik een goed beeld van je motivatie en drive de afgelopen jaren. Nogmaals dank voor alles. Goeie en gevarieerde muziekkeuze. Verrassend de keuze voor de filmuziek van The Gladiators, kende ik nog niet, maar is erg mooi. Doet me een beetje denken aan de muziek van Adiemus, ken je dat?
  Mooi Opwekkingslied ook, origineel van Michael W. Smith is uiteraard beter, maar als samenzanglied ook zeer geschikt. Iets voor de IJE-dienst?
  Tot morgenochtend en vast een gezegende afscheidsdienst gewenst, ook voor Mariette uiteraard.
  Levien

Reacties zijn gesloten.